JOBBA PÅ MODANA

JOBBA PÅ MODANA


Modana Form & Inredning söker nu fler medarbetare till vårt moderna och välutrustade snickeri med lackverkstad i Åkersberga utanför Stockholm. Vi gör exklusiva inredningar till Sveriges främsta företag inom alla olika branscher.


Just nu har vi  behov av ytterligare en möbelsnickare samt en kombinerad tjänst till vår lackering och logistikavdelning. Läs mer nedan:

MÖBELSNICKARE


Är du en skicklig och noggrann inredningsskickare med stort engagemang?

Vi har hög ambition om att leverera det bästa inom en helhet. Det betyder att vi tar oss an projekt i alla typer av material såsom; sten, komposit, läder, textil, glas, metall och trä förstås.
Vi söker en möbel- och inredningssnickare som brinner för ett gott hantverk, är ansvarstagande, nyfiken och flexibel som gillar varierande och utmanande projekt.

Välkommen att höra av dig!


Krav: Körkort.
Meriterande: Gesällbrev och erfarenhet från CNC.

LACKERING & LOGISTIK


Vi söker en kombinerad roll till vår lackverkstad och transport/logistikavdelning. Detta innebär att du dels kommer att jobba med lackering och ytbehandling i vår produktion. Men också till viss del ansvara för emballering och transporter till våra montage. 

Tidigare erfarenhet från lackering är ett plus, men det vi värdesätter mest är att du är villig att lära dig jobbet, är noggrann och tar stort ansvar för kvalitet och deadlines.
Välkommen att höra av dig!


Krav: Körkort.
Meriterande: Tidigare erfarenhet från lackering

Oavsett tjänst, att jobba på Modana ger dig utmanande och varierande uppdrag varje dag och vi är ett glatt gäng som ser fram emot att träffa dig!


Hör av dig så pratar vi vidare!


Micke, 070-295 17 76

mikael@modana.se 

Modana Form & Inredning  - ett inredningssnickeri i Åkersberga i Stockholm

Copyright © Alla rättigheter förbehållna - se våra skötselråd